Duckflight Coyduck in October


HD-status: A
AD-status: 1
GR-PRA2/PRA-DNA: Fri
GR-PRA1/PRA-DNA: Fri
prcd/PRA-DNA: Fri
Ichthyosis: Fri
Øjenlyst u.a. 24.04.2017


Resultater:
Brugsprøve bestået
Kvalifikationsprøve bestået
1. pr. Beg. B bedste hund
1. pr. Åben B bedste hund
1. pr. Åben A
2V vinder C
WT vinder bestået

Mentalbeskrivelse
Stamtavle på K9


October er hentet i Tyskland i efteråret 2009.
Hun er født hos Norma Zwolsky, der er en af Golden Retrieveren's fornemmeste ambassadører i Tyskland. Hun lever af at træne retrievere, skrive bøger om retrievertræning og er i det hele taget ”gået i hundene”
Da det ikke lykkedes at få hvalpe efter Ophelia i 2009 valgte vi at undersøge muligheden for at få en hvalp fra Norma, der havde en storesøster til Ophelia.

Da October var 5 uger tog vi til Frankfurt for at se hele kuldet, en lang rejse for to timer med et kuld hundehvalpe. På det tidspunkt var hvalpene ikke fordelt, og vi havde ingen anelse om hvem der ville blive October.
Da hun var klar til afhentning fløj Tina til Frankfurt og hentede hende.

Hvem er October?

Duckflight Coyduck in October (Golden Retriever)
Far: Lowly Raffaello Mor: Gleen Mhor's Swift
f. 2. oktober 2009Selvom October er ud af rene arbejdslinier er hun jo som resten af vores hunde selvfølgelig et højt elsket familiemedlem. Lisa har gået til træning med October i DKK, hvor hun har lært hende at give pote, krybe under en forhindring, rulle rundt og andre nyttige ting. Hun har også prøvet, lydighed, agility, spor mv. Alt med stort potentiale.

October er født d. 2. oktober 2009, og er opkaldt efter en militaryhest October.

October har nu rundet sin første runde fødselsdag og kan se tilbage på masser af træning, markprøver, jagter og 4 kuld hvalpe. Det har givet 29 hvalpe og foreløbig 58 børnebørn og 14 oldebørn.

Hun har gjort det helt fantastisk, og gør det stadigvæk. Hvis October siger, at en såt er tom, så er der sikkerhed for at alt er hentet .